Artikkelit aiheesta: Karttanäkymä

Kartan näkymät

Karttanäkymää voi muokata oikean yläkulman valikon kautta.

Vasemmalta alkaen vaihtoehtoina on
Kadut
Satelliittikuva
Etsi kohde
Kiinteistönäkymä
Kiinteistörekisteri
Markkinakatsaus

Näkymän vaihtaminen satelliittikuvaan

Jos haluat tarkastella karttaa satelliittikuvana, klikkaa kiikari-ikonia (toinen ikoni vasemmalta) ja kartan ulkoasu vaihtuu. Jos haluat palata takaisin oletusarvoiseen näkymään klikkaa kartta-ikonia (ensimmäinen ikoni vasemmalta)

Kiinteistönäkymä

Oletusarvoisena näkymänä on kiinteistönäkymä, jolloin rakennuksien ääriviivat näkyvät kartalla. Rakennusta klikkaamalla saat rakennuksen perustiedot näkyviin, jos kohde ei kuulu salkkuusi. Salkkuun kuuluvat kohteet näkyvät värillisinä ja klikkaamalla kohdetta voit porautua syvemmälle kohteen tietoihin.

Kiinteistörekisteri

Valitsemalla kiinteistörekisterin, saat kiinteistöjen tonttien rajat näkyviin. Klikkaamalla tonttia, tontin perustiedot avautuvat oikealle. Kohteiden tarkastelua helpottaa, jos poistat Kiinteistönäkymän valinnan.

Markkinakatsaus

Markkinakatsaus-näkymä kerää yhteen postinumeroalueen dataa. Kun tämä vaihtoehto on valittuna, postinumeroalueet näkyvät sinisenä kerroksena kartalla. Zoomaa tarvittaessa kauemmas, jotta kerros tulee näkyviin. Postinumeroaluetta klikkaamalla saat alueen perustiedot näkyviin.

Kiinteistömarkkina

Alareunan kiinteistömarkkina-kytkimestä voit klikata kiinteistömarkkina-näkymän päälle. Näkymässä on visualisoitu rakennuksien arvioituja markkina-arvoja värein pohjautuen SkenarioLabsin tuottamaan arvioo.