Artikkelit aiheesta: Kohteet-näkymä

Kiinteistöyksiköt-lista

Kolmas välilehti Kohteet-näkymällä on Kiinteistöyksiköt niminen alavälilehti, jossa kaikki salkkuun kuuluvat yksiköt näkyvät listana. Listalla voi scrollata sekä pystysuunnassa, että sivuittain, jotta saat kaikki kohteet ja kentät näkyviin.

Yksikön tunnusta klikkaamalla voit pureutua tarkemmin yksikön tietoihin.

Yksiköiden haku listalta

Sivun yläreunassa on hakuehtoja, joiden avulla voit hakea kohdetta. Tämä on kätevää etenkin jos portfolio on iso.

Täytä valitsemasi hakuparametrit
Paina Suodata
Kriteerit täyttävät yksiköt näkyvät listalla
Klikkaamalla yksikköä voit pureutua sen tietoihin tarkemmin
Jos haluat poistaa suodatusvalinnat paina Tyhjennä ja muokkaa tarvittaessa hakukriteerejä. Paina uudelleen suodata.

Listan sarakkeiden järjestys

Listan sarakkeiden järjestystä on mahdollista mukauttaa, jotta näkymä vastaa tarpeitasi.

Klikkaamalla otsikkorivejä voit asettaa rivit aakkos- tai kokojärjestykseen suurimmasta pienimpään tai toisinpäin. Jos viet hiiren otsikon päälle voit nähdä nuolen, joka tarkoittaa sitä, että järjestäminen on mahdollista.
Lisäksi voit muokata sarakkeiden paikkaa vetämällä otsikosta ja raahaamalla sen haluaamasi väliin. Näin voit järjestää sarakkeet uudelleen niin, että sinulle tärkeimmät tiedot ovat ensimmäisenä.

Päivitetty: 21/06/2021