Artikkelit aiheesta: Kohteiden lisääminen ja poistaminen

Yksikköjen luonti käyttöliittymässä

Yksikköjä voidaan luoda jo salkussa olemassaoleviin rakennuksiin. Lisää tarvittaessa ensin tarvittava kohde salkkuun: Uuden kohteen lisääminen salkkuun käyttöliittymän kautta

Yksikköjä luodaa kohteen alta. Hae ensin kohde esimerkiksi Kohteet-näkymän kautta.
Kun olet porautunut kohteen tietoihin, valitse Yksiköt välilehti.
Klikkaa välilehdellä näkyvää plus-ikonia.
Täytä vaaditut yksikön tiedot ja paina Tallenna. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.