Artikkelit aiheesta: Kohteiden tietojen tarkastelu ja muokkaus

Kohteen tiedot

Kun olet hakenut kohteen, joko kartan kautta (Salkun kohteiden haku kartalla tai Kohteet-näkymästä (Kohteet-lista, voit tarkastella ja muokata kohteen tietoja avautuvassa näkymässä.

Näkymän vasemman puoli koostuu kohteen perustiedoista. Tiedot ja kenttien määrät vaihtelevat asiakaskohtaisesti.

Tietojen muokkaus

Paina muokkaa.
Tee tarvittavat muokkaukset.
Paina tallenna.

Kohteen poisto

Paina poista kohde.
Kohde ja siihen kuuluvat rakennukset ja yksiköt poistetaan kyseisestä salkusta. Jos sama kohde on useammassa salkussa, ei kohde poistu niiltä, vaan poistaminen pitää tehdä erikseen kaikilla salkuilla.

Kartta-ikonit

Kohteen tiedoissa on kaksi eri ikonia. Oikean yläkulman kartta-ikoni siirtää sinut karttanäkymälle. Kohteen nimen vieressä oleva sijainti-ikoni, avaa kohteen sijainnin pieneen ikkunaan.

Huomaa, että näkymässä on kohteen perustietojen ja rakennukset- ja yksiköt välilehtien lisäksi myös muita välilehtiä!

Rakennukset-välilehti

Välilehdellä on listattu kaikki kohteeseen kuuluvat rakennukset. Listalta voit rakennusta klikkaamalla pureutua tarkemmin rakennuksen tietoihin, sekä poistaa rakennuksia klikkaamalla roskakoria.

Yksiköt-välilehti

Välilehdellä on listattu kaikki kohteeseen kuuluvat yksiköt. Listalta voit yksikköä klikkaamalla pureutua tarkemmin rakennuksen tietoihin, sekä poistaa rakennuksia klikkaamalla roskakoria. Plus-painikkeella voit luoda uuden yksikön.

Tontit

Välilehdellä on listattu kohteen tontin tiedot, jos ne ovat tiedossa. Plus painikkeella voit lisätä tiedot. Kynä-kuvaketta klikkaamalla voit muokata tietoja, ja roskakorista poistaa tontin tiedot.

Energia

Välilehdellä on kuvaajat energian kysynnälle ja kulutukselle kohdetasolla. Jos kohteeseen kuuluu useita rakennuksia, on näkymään summattu kaikkien rakennuksien kulutukset yhteen.

Korjaukset

Välilehdellä on näkymä kaikkiin kohteen rakennuksiin kohdistuviin korjauksiin. Jos kohteeseen kuuluu useita rakennuksia, on näkymään listattu kaikkien rakennuksien korjaukset. Korjaustoimenpiteiden lisääminen, muokkaus ja poisto tehdään rakennuksien alta.

Liitetiedostot

Kohteelle on mahdollista lisätä vapaavalintaisia liitetiedostoja.

Hinta-arvion aikajana

Jos kohteelle on määritelty markkina-arvo, näkyy kaikkien yksikköjen yhteenlaskettu markkina-arvo ja sen kehitys näkymässä