Artikkelit aiheesta: Salkkujen hallinta

Kohteiden ja rakennuksien kopioiminen toiseen salkkuun

Kohteet, rakennukset ja yksiköt (tilat ja huoneistot) voivat sijaita useassa salkussa samaan aikaan. Tässä tilanteessa kohteet ovat linkittyneet toisiinsa eli kohteen tietojen muokaaminen päivittää tiedot kaikkien salkkujen alle. Tällä hetkellä voit kopioida sekä kokonaisia kohteita tai yksittäisiä rakennuksia.

Katso ensin tarvittaessa, miten voit luoda uusia salkkuja: Salkkujen hallinta

Kohteiden lisääminen salkkuun

Haluamiesi kohteiden lisääminen toiseen salkkuun tapahtuu Kohteet -välilehdeltä. Kohteen lisääminen kopioi kaikki kohteeseen kuuluvat rakennukset ja yksiköt uuteen salkkuun.

Valitse Kohteet -alavälilehdellä siirrettävät kohteet klikkaamalla vasemmassa reunassa olevia laatikoita.
Voit tarvittaessa suodattaa kohteita yläreunan haun avulla. Lisää hakuehtoja saat näkyviin painamalla Lisää hakuehtoja.
Kun olet valinnut haluamasi kohteet, mene sivun alareunaan.
Valitse Lisää valitut rakennukset salkkuun -valikosta oikea salkku ja paina Lisää.
Kohteet kopioidaan salkkuun.

Yksittäisten rakennuksien lisääminen salkkuun

Samaan kohteeseen (usein kiinteistö) kuuluvat rakennukset voivat kuulua eri salkkuihin. Yksittäisten rakennuksien siirto tapahtuu myös Kohteet -välilehdeltä.

Valitse Rakennukset -alavälilehdellä siirrettävät kohteet klikkaamalla vasemmassa reunassa olevia laatikoita.
Voit tarvittaessa suodattaa kohteita yläreunan haun avulla. Lisää hakuehtoja saat näkyviin painamalla Lisää hakuehtoja.
Kun olet valinnut haluamasi kohteet, mene sivun alareunaan.
Valitse Lisää valitut rakennukset salkkuun -valikosta oikea salkku ja paina Lisää.
Kohteet kopioidaan salkkuun.

Voit tarkistaa, että mihin salkkuihin kohde kuuluu Kohteen tietojen alla. Osa salkkuja -kentässä on listattu kaikki salkut joihin kohde kuuluu.

Päivitetty: 27/04/2021