Uusia kohteita on mahdollista lisätä salkkuun sekä käyttöliittymän että tuonti-toiminnon (Import) kautta. Yksittäiset kohteet on helpoin lisätä käyttöliittymän kautta. Jos haluat lisätä lukuisia kohteita, katso tietojen tuontiin excelillä liittyvät ohjeet.

Näin lisäät uuden Kohteen

Tarkista vasemmasta yläkulmasta, että sinulla on oikea salkku valittuna. Vaihda tarvittaessa salkkua.
Mene yläreunan valikosta Kartta -näkymään.
Hae kartan oikean yläkulman Haku-toiminnolla kohdetta osoitteella.
Klikkaa oikeaa kohdetta kartalla.
Oikealle avautuu kohteen perustiedot avoimen datan perusteella. Tarkasta, että kyseessä on oikea kohde.
Paina Lisää salkkuun.
Kohde on lisätty salkkuun ja voit tarkastella sekä muokata kohteen tietoja klikkaamalla Tarkista kohteen tiedot tai etsimällä kohteen Kohteet-listauksesta. Kartan kautta lisätty kohde lisää kaikki kiinteistöön kuuluvat rakennukset.