Artikkelit aiheesta: Kohteet-näkymä

Rakennukset-lista

Toinen alavälilehti Kohteet-näkymässä on Rakennukset, jossa on listattu kaikki salkkuun kuuluvat rakennukset. Listalla voi scrollata sekä pystysuunnassa, että sivuittain, jotta saat kaikki kohteet ja kentät näkyviin. Klikkaamalla rakennuksen tunnusta tai nimeä voit pureutua syvemmälle rakennuksen tietoihin.

Rakennuksien haku listalta

Sivun yläreunassa on hakuehtoja, joiden avulla voit hakea kohdetta. Tämä on kätevää etenkin jos portfolio on iso. Painamalla Lisää hakuehtoja -nappia saat lisää ehtoja näkyviin.

Täytä valitsemasi hakuparametrit
Paina Suodata
Kriteerit täyttävät kohteet näkyvät listalla
Klikkaamalla kohdetta voit pureutua kohteen tietoihin tarkemmin
Jos haluat poistaa suodatusvalinnat paina Tyhjennä ja muokkaa tarvittaessa hakukriteerejä. Paina uudelleen suodata.

Listan sarakkeiden järjestys

Listan sarakkeiden järjestystö on mahdollista mukauttaa, jotta näkymä vastaa tarpeitasi.

Klikkaamalla otsikkorivejä voit asettaa rivit aakkos- tai kokojärjestykseen suurimmasta pienimpään tai toisinpäin. Jos viet hiiren otsikon päälle voit nähdä nuolen, joka tarkoittaa sitä, että järjestäminen on mahdollista.

Lisäksi voit muokata sarakkeiden paikkaa vetämällä otsikosta ja raahaamalla sen haluaamasi väliin. Näin voit järjestää sarakkeet uudelleen niin, että sinulle tärkeimmät tiedot ovat ensimmäisenä.

Päivitetty: 21/06/2021