Artikkelit aiheesta: Kohteiden lisääminen ja poistaminen

Rakennus ilman kohdetta tai kiinteistöä

Kun asiakkaan tietoja on tuotu käyttöliittymään integraation kautta tai massana Excel-tiedostona, voi syntyä tilanne, että kaikille rakennuksille ei ole määritelty kohdetta, johon rakennus kuuluu. Tällöin Kohteet-listassa on kohde, joka on nimetty esim. BUILDINGS_WITHOUT_GROUP tai RAKENNUKSET_ILMAN_KOHDETTA.

Rakennuksen kohdetta on mahdollista vaihtaa rakennuksen tietojen alta

Mene haluamasi rakennuksen tietoihin.
Rakennuksen alla, paina muokkaa vasemmasta alareunasta.
Valitse oikea kohde, jonka alle rakennus siirretään Kohde-valikosta (alla).
Paina tallenna.

Jos oikeaa kohdetta ei ole vielä olemassa, voit luoda uuden kohteen manuaalisesti Kohteet-näkymässä

Paina näkymän oikeassa yläkulmassa olevaa Luo uusi kohde-painiketta.
Lisää kohteen perustiedot avautuvaan näkymään.
Paina tallenna.

Luotu kohde ei tule näkyviin Kohteet-näkymään, sillä siihen ei kuulu vielä yhtäkään rakennusta. Nyt kohde lyötyy kuitenkin rakennuksen alta kohde-valikosta eli voit siirtää rakennuksen kohteen alle seuraamalla tämän ohjeen ensimmäistä kohtaa.

Päivitetty: 22/06/2021