Artiklar om: Granskning av uppgifterna om objekten

Uppgifter om byggnaden

Uppgifterna om byggnaden består av redigerbara basuppgifter om byggnaden (till höger) samt av tekniska uppgifter och reparationsuppgifter som samlats till vänster under flikarna.

Uppgifter om byggnaden

Basuppgifter om byggnaden har samlats till höger. Du kan redigera uppgifterna:
Tryck redigera.
Gör nödvändiga ändringar i uppgifterna.
Tryck spara.

Fälten kan till sin form antingen vara menyer, textfält eller nummerfält. Nummerfälten godkänner inte texter och vice versa, det vill säga uppgifterna måste vara i rätt format.

#Flikar

Via flikarna till höger kan du granska, redigera och lägga till rättelser och granska objektets tekniska uppgifter och uppgifter om kondition:
Tekniska data
Teknisk kondition