Artiklar om: Objektvy

Lista över reparationer

Den fjärde fliken i Objektvyn gäller Reparationer och där det är möjligt att filtrera hela portföljens kommande reparationer under följande tio år samt att söka en viss typ av reparationer. Detta är praktiskt om du i portföljen vill se alla planerade fönsterrenoveringar år 2024.

Reparationer

I menyn upptill kan du välja önskat år och gruppering.

Alternativ till gruppering:

Objekt: Alla listade objekt i portföljen. Genom att klicka på raden eller pilen till vänster ser du alla reparationer som planeras för objektet under valda år. Genom att klicka på objektets namn får du närmare information om objektet.

Typ: Alla planerade åtgärder enligt typ av reparation under valda år. Genom att klicka på raden ser du i vilket objekt reparationsåtgärden i fråga planeras.

Graf över reparationskostnader

I grafen specificeras reparationskostnaderna per år.I summan ingår Skenariostjänstens förväntade reparationer.